FAKTA
Totalrenovering / bolig

Beliggenhed: Gammel Strandvej 2-10, 2990 Nivå
Areal: 600 m2
Byggeår: 2010 – 2012
Entreprisesum: Ikke oplyst
Bygherre: Den Hageske Stiftelse / kontakt Jørgen Hage
Arkitekt: Rørbæk & Møller Arkitekter
Totalrådgiver / ingeniør: Klaus Nielsen AS
Foto: Klaus Nielsen AS

 

DEN HAGESKE STIFTELSE, NIVÅ

Nye lækre boliger
For den Hageske Stiftelse har vi stået for den indvendige hovedistandsættelse og ombygning af den tidligere herregårds direktørbolig. Bygningen er blevet omdannet til 6 boliger, 1 kontor og 1 arkivrum. Der er lavet en gennemgribende renovering med indvendig efterisolering, nye lofter, gulve, vinduer, kviste, tagvinduer, køkkener og et nyt baderum. Derudover nye terrændæk, nyt afløbssystem, råd- og svampeskader, skimmelsvampsanering samt udskiftning af alle installationer – el, VVS, herunder ny varmecentral, ventilation, sanitet, svagstrøm og ADK.

Klaus Nielsen AS har været ingeniørrådgiver på projektet.