Ringovnen

Diplom til vores dygtige kollega Ole Ingvor Olsen

Fredensborg kommune har hædret en række bygninger – heriblandt vognporten ved Nivaagaard Teglværks Ringovn.
Vores dygtige kollega Ole Ingvor Olsen har været ingeniørrådgiver på sagen og han er blevet belønnet med et fint diplom samt følgende ord i Frederiksborg Amts Avis.

” Vognporten ved Nivaagaard Teglværks Ringovn fik den ene renoveringspris 2018, fordi vognporten er særlig vigtig i formidlingen af områdets historie for de besøgende. Den er nemlig indrettet som et sted, hvor man i tørvejr og historiske rammer kan høre fortællingen om teglværket. Bygningens proportioner er bevaret og de særlige »ruder es«-teglsten er genanvendt. Henrik Jespersen fra Alex Poulsen arkitekter og ingeniør Ole Ingvor Olsen fra Klaus Nielsen, Rådgivende ingeniører FRI A/S kan også glæde sig over rosen for veludført arbejde, der i udgangspunktet er båret af de frivillige kræfter ved Nivaagaard Teglværks Ringovn.”

Vores arbejde, med Ole Ingvor Olsen i spidsen fra Klaus Nielsen AS, vedrørende ringovnen og omgivelserne omkring spænder langt tilbage i tiden og med en bred vifte af forskellige opgaver i form af fx både udbedring af råd- og svampeskader, vedligeholdelse, genopførelse og sikring af konstruktioner og murværk.

Du kan læse hele artiklen fra Frederiksborg Amts Avis her og se det fine diplom her.

Foto: fra top Kenn Thomsen, Lars Skov og Verner Thomsen