Der bliver bygget løs på idrætsbyen

Et ambitiøst projekt, der samler en lang række sportsgrene i en ny idrætsby har travlhed på pladsen med mange mennesker og man kan nu begynde at se omridset af de enkelt bygninger.

Ved at samle sportsaktiviteter i en idrætsby gør man det muligt at skabe et enestående mødested, der også imødekommer fremtidige idrætsmønstre og brugerbehov for både store og små foreninger samt alle dem, der selv organiserer deres sport.
Samtidig bliver idrætsbyen forgangsmodel for en ny digital revolution, hvor de største idrætsrum bliver udstyrret med kamera til videooptagelse af træningen. Der kommer brugerstyret lysregulering, så belysningen kan blive tilpasset de skiftende aktiviteter og musikanlæg i alle rum.
Idrætsbyen får gratis wi-fi, så alle brugere nemt kan komme på nettet fra deres digitale enheder og udnytte en række muligheder i sports-app, træningsprogrammer og foreningshjemmesider.