Dragør skole

Rejsegilde på Dragør skole

Klaus Nielsen AS er med i teamet, hvor vi udvider Dragør skole med en solid og fleksibel tilbygning, så skolen får plads til ca. 900 elever. Dragør Kommune er bygherre på projektet, hvor Skou Gruppen er totalentreprenør og arkitekt er KHS Arkitekter.

Med til rejsegildet var Anni Scheye, afdelings- og udskolingsleder, som udtaler:
”Vi glæder os rigtig meget, for her kommer til at være udskoling, dvs. at vi får samlet 7., 8. & 9. klasserne og så er det så smart tænkt, at 4 af rummene har foldevægge, som man kan trække fra eller til, så man kan have storrumsundervisning og lave prøveafvikling. Børnene får deres eget være område og  mulighed for trapper til ude faciliteter. Samtidig passer denne tilbygning sammen med resten af skolen – den er bygget i samme stil og i de samme materialer.”

”Det er helt fantastisk, at få en skole, der passer til de børn, der går her. At man bygger til dem, der skal være her. Vi har fået en mulighed for at indrette os fleksibelt til det, som vi egentlig har brug for og så er det dejligt, at det er lyst og åbent med masser af energi.” siger skole- og kulturchef Karina Møller.

Anni+Karina
Anni Scheye, afdelings- og udskolingsleder (tv.) og Karina Møller, skole- og kulturchef (th.).

1          3

4          5

6          2