Campus Empire

Første etape af KEA Campus står færdigt

Efter en gennemgribende renovering står etape 1 færdig og dørene er slået op for de 2.000 studerende, der nu kan tage det 19.000 m2 store spektakulære hus i brug.
I den gamle maskinhal summer af liv og sitrende spænding, hvor de studerende vil få glæde af et moderne og fleksibelt undervisningsmiljø med facader i glas og lette flytbare vægge, der hænger ned fra lofterne.

KEA Campus Etape 1

Næste etape – Campus Empire 2

Forprojektet til etape 2 er i fuld gang, hvor omgivelserne omkring KEA Campus skal forvandles til et livligt og kreativt område med nye og spændende erhvervslejemål og butikslokaler. Målet er at skabe et åbent, levende og attraktivt bymiljø for studerende, beboere og erhvervslivet.

Kim Freilev, teknisk direktør i C.W. Obel Ejendomme fortæller: “Vi kan tilbyde virksomheder og butikker nyrenoverede gamle bygninger, der ikke er for perfekte, men er fornyet med blik for deres særlige historie og funktion her på Nørrebro. I forbindelse med renoveringen tilpasser vi lejemålene unikt til de enkelte lejere i åben dialog med dem om deres ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at kontorlokaler og butikker ikke kun bliver af høj arkitektonisk kvalitet, men også er funktionelle for de mennesker, der skal have deres daglige gang og drive forretning i dem.”

KEA Campus Etape 2